Пикантна клюка в Гоце Делчев! Особено близки : Лидерът на ВМРО – Гоце Делчев Криси Попова „окова“ в плътска схема известният банкер Илия Шербетов за общ фронт на местният вот в града?!

10374479_10203264426756660_8164110074231549498_nИлия Шербетов уважаваният банкер и бизнесмен е лицето на патриотите в Гоце Делчев за кандидат кмет. Това се носи като упорит слух из града на Гоце, след като съвестнни наши приятели и читатели ни алармираха за топлата му връзка с лидерът на ВМРО – Криси Попова. Конктретно : 

Самообевилата се за политик и „родолюбец“ Криси Попова известна вече с прякора „пеперудката“ скачайки от скут на скут в интерес на личната си кариера, е оплела в мрежата си местния банкер Шербетов, който е лидер на политическата формация “ Бг Патриот“ в град Гоце Делчев. С йезуитнски ход и добра комбинативност в користните си цели Попова обещала на Шербетов да лобира за него пред ръководството на ВМРО – София и да го „направи“ кандидат – кмет на град Гоце Делчев. Срещу това тя трабвало да получи облаги и средства. „Опиянен“ от нейният „професионализъм от брадичката надолу“ Шербетов, се хванал на кууката на Попова и двамата тайно в местни хотели и тайни апартаменти нищят бъдещата си политическа платформа. На нас от toppresa.com далеч не ни се иска да ровим в мръсното бельо на един уж млад политически лидер, какъвто е Попова но когато то е примесено с политическо задкулисие перото ни е много чувствително. Ето защо лансираме в публичното пространство, тази хипотеза с голям процент достоверност. Интересен факт е че Попова, стреля все на високо, изграждайки образа на елинпелиновия герой “ Пази Боже сляпо да прогледа“ . Същата пради време гравитираше около сина на местната банкерка Величка Христова, която бе спонсор на някои нейни проведени иинициативи уж от ВМРО. Адвокат Александър Гюдженов също беше оплетен в схемата на младата дама политик, той обаче реагира навреме , разбрал явно користните и задачи все пак е адвокат и бързо я остави. Последните две години Попова не сваляше ръката си от рамото на лидера на НПО “ Активна съвест“ Андон Балтаджиев, който я направи лице на протестите срещу строежа на най – голямата джамия в град Гоце Делчев и върл враг на ислямизирането на града и региона. Види се Попова умее да се адаптира в обятията на влиятелни хора с които да гради имидж и дори да прави бизнес в свой интерес но не в интерес на обществото. Днес новата „рибка“ се казва Илия Шербетов, ако той се провали или се намери нова по едра рибрка, то със сигурност мож еда се очаква Попова да го изрита на политическото си и лично бунище, и да сложи под ръка новият си богат „приятел“ и политически партьор. Като човек с който сме работили рамо до рамо, ние коректно се свързахме с лидерът на ВМРО – Криси Попова, за да коментираме всичко това и наличието на съмнения за политическо задкулисие. Вместо разбиране, уважение и коментар получихме преки заплахи, че ще бъдем „плюти и ние“ в социалната мрежа и както ние вадим нейните и тя щяла да изведи нашите „кирливи ризи“. Дълго се смяхме преди да започнем работим по темата.

Очаквайте скоро! Кой праща лидерът на ВМРО – Гоце Делчев на съд! Как се правят пари на гърба на кампания срещу известен търговски център в град Гоце Делчев! Схемата на „Мама магазина“…. всичко с имена и факти! Само в topppresa.com…

10373953_653453834741019_7411966979811134061_n

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене