Теодора Стефанова: Акълът не е х*й да ти го вкарват…

Теодора Стефанова

Теодора разкажи нещо повече за себе си…
– Казвам се Теодора Стефанова Белчина. На 20 години съм. Single, поне за сега Ха – ха. Зодия скорпион съм. Родена съм в гр.Монтана. Прекрасно малко градче. Следвам в Благоевград втора година, изучавам чужд език и етнология, записах и допълнителна специалност – Педагогика.

Как реши да продължиш образованието си в Благоевград?
– Ако трябва да съм честна случайно се получи да се преместя в Благоевград. Тази случайност от начало никак не ми допадаше, но с течение на времето опознах града, запознах се с много приятни хора и дори правя планове за в бъдеще да се преустановя да живея тук.

Що за човек е Теодора?
– По принцип съм много позитивен човек. Усмивката е почти постоянно на лицето ми. Обожавам животните. Държа много на истинските си приятели и най-вече на семейството си. Те са хората, които са винаги до мен и ме подкрепят. Мразя предателството, лъжите, хората без собствено мнение и т.н.

Кога започна да се снимаш?
– Първата ми професионална фотосесия беше, през 2012 г. в София. Една модна агенция ‘Red models’, като цяло аз обичам снимките, но това определено не е моето призвание в живота, имам други планове за напред. Иначе участвах преди 1 год. в конкурс ‘Мис Югозапад’, но се включих само защото ми споменаха, че е голяма тръпка, а пък аз си падам много по адреналина.

Теодора Стефанова_2

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене