Джобният нападател от с. Ключ Сп. Делев не ще в родния „Пирин“

71344-632x358

Джобният нападател от петричкото село Ключ Спас Делев отхвърли възможността за завръщане в родния „Пирин“. Крилото кара последните си дни в „Локомотив“ /Пд/ и слуховете за акостирането му на стадион „Христо Ботев“ от лятото зачестиха, разбунвайки духовете сред привържениците в областния град.

„Няма нищо вярно в тези приказки. Въобще не е ставало въпрос да се връщам в Благоевград и мисля, че на този етап няма как да се случи”, отсече бившият национал. „Не крия, че има интерес към мен от доста отбори тук, от България, но няма да разкривам имената им. Аз се чувствам добре в Пловдив, много обичан от хората. Ако се намери финансов благодетел и нещата се оправят, може и да остана. Но ако не се намери такъв, няма кой да остане в този клуб, защото е без бъдеще”, каза още Сп. Делев.

Футболистът повдигна завесата около престоя си на Канарските острови преди време, завършил с болезнена раздяла след 6-месечно търкане на пейката и последван от не по-малко разочароващ трансфер в турския „Мерсин“. „Не съм разочарован от нищо. Напротив, беше ми хубаво дори. Няма как да се оплача от Испания. Отборът, хората бяха уникални. Просто не се разбирах с треньора и си тръгнах. Половин година без да играеш, без да влизаш в групата и да не ти дават обяснение за какво, е много тъпо. Но се надявам пак да изляза навън. Всеки иска да го направи, защото виждате каква е ситуацията в родината. В Пловдив вече не се издържа”, каза в заключение кадърът на пиринци.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене