Роби Уилямс взе назаем костюм от Пазарджишкия театър за свой концерт

Лазар

Х-факторки подгряха концерта му в Sofia Live Club

Лазар Вълчев и неговата група разбиха Sofia Live Club в събота вечерта. Артистът, част от бившата група „032”, вдигна на крака публиката на столичния клуб с перфектно изпълнение и интерпретации на британския изпълнител.

Шоуто започна с “Let me entertain you”, когато на сцената в стил Роби Уилямс Лазар излезе с фрак и папионка, взети на заем от Пазарджишкия театър.

Лазар 1

Първите маси в клуба бяха окупирани от фенклуба на Роби Уилямс в България, а концерта на своя приятел уважи и друг член на “032” – Георги Симеонов – JJ.

В приповдигнато настроение Лазар не пропусна да благодари и на своя шеф в музикалната телевизия BG MUSIC CHANNEL, където той е репортер и водещ. „Като се върнах наскоро от Англия и ме поканиха на интервю в BG MUSIC CHANNEL реших да се поровя в интернет, за да разбера нещо повече за Денис Касъмов, и видях, че е номиниран за „Ерген на годината”. Като дойдох на интервюто, се зачудих дали повече искам да започна работа там или да му излижа лицето”, коментира с английски хумор Вълчев.

Впечатлен от младите музиканти остана пианистът Людмил Стойнев, който разказа как се е включил в проекта и колко се радва, че в България има млади и талантливи артисти, които искат да правят „Правилната музика”.

На сцената магията на великия Роби ще пресъздаоха изцяло на живо талантливите Лазар  Вълчев (вокал, екс група „032“) ,  Деян Василев (китара), който смени три китари на сцената,  Любен Любенов  (бас), Руслан Драмчев (барабани), Людмил Стойнев (пиано), София Петрова и Доротея Димитрова, дует „ДоСи” от втория сезон на „Х фактор”(бек вокали).

Лазар 2

Лазар Вълчев е част от бившата група „032”. Завършил е музикално училище в Пазарджик, след което продължава музикалното си образование в Лондон. Свирил е на една сцена заедно с Белослава, Графа, Любо Киров, Камелия Тодорова, Хилда Казасян. В момента е лице и автор в новата музикална телевизия само за българска музика BG MUSIC CHANNEL и работи по авторски парчета.

На 31-ви юни 2013 г. на стадион „Уеймбли”, талантливият музикант  сбъдва една от най-големите си мечти – да бъде на LIVE концерт на Роби Уилямс. Вдъхновен от еуфорията, той решава да сбъдне още една  своя мечта и да направи „Tribute to ROBBIE WILLIAMS” Let me entertain you!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене