Ученици от ПГИ „Иван Илиев” и Община Благоевград подкрепиха малката Влади

main_b

снимки: Община Благоевград

Ученици от Професионална гимназия по икономика „Иван Илиев” – Благоевград и община Благоевград посветиха концерт-спектакъл „България – вчера, днес и утре” на Владимира Владимирова Китанова.

Детето е с диагноза детска церебрална парализа и се нуждае от средства, необходими за рехабилитацията и лечението й в Китай. Благотворителната инициатива за събиране на средства се състоя в обновената зала „Яворов”.

Десетки благоевградчани, желаещи да помогнат, се включиха в благородната кауза. На входа на залата възпитаници на Професионална гимназия по икономика „Иван Илиев” бяха организирали благотворителен базар.

Присъстващите имаха възможност да си закупят разнообразни сладкиши, както и картички с информация за Влади. Събраните средства от концерт-спектакъла ще бъдат преведени по сметката на детето.

Поетичният спектакъл „България – вчера, днес и утре” пресъздаде по оригинален начин историята на страната чрез текст, звук, светлина, музика и талантлива актьорска игра и развълнува публиката.

В началото на събитието дълбоко и наситено с емоции благодарствено писмо бе прочетено от името на майката и малката Влади.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене