Приключи предпоследният етап от състезанието „Училище на годината – Благоевград 2015“

Училище на годината – Благоевград 2015_3

Приключи предпоследният етап от състезанието „Училище на годината – Благоевград 2015“ . Той включваше кръг „Култура“ и кръг „Презентация на училището“.
Неподозирани музикални и актьорски умения разкриха пред журито благоевградските ученици. Етапите преминаха с високо съдържание на хъс, мотивация и ведро настроение.
За да подкрепят любимото си училище ученици, учители и родители три дни препълваха обновената зала „Яворов“, като с аплодисменти декларираха задоволството си, от видяното.
Състезанието с образователен характер продължава в последния кръг „Благоевград – Това сме ние“, като повечето училища вече са представили инициативите си. Спечелените точки от всеки кръг се трупат в актива на училищата и след последния етап те ще бъдат сумирани. Така училището с най-много точки ще спечели желания приз и знаме на „Училище на годината“.
Носителят на приза „Училище на годината – Благоевград 2015“ ще стане ясен на специална церемония на 21-ви май. Знамето на призьора ще бъде връчено лично от кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов.

Училище на годината – Благоевград 2015_2 Училище на годината – Благоевград 2015

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене