„Банско“ завърши 0:0 с шампиона на Узбекистан

отборът на банско

„Банско“ и шампионът на Узбекистан „Буньодкор“ завършиха наравно – 0:0, в контрола, играна вчера в Турция. Това е втори спаринг за отбора от курортния град по време на лагера му в Анталия.

Още в самото начало на мача вратарят на „Буньодкор” се намеси отлично и спаси удар на Петков. В средата на първото полувреме Бенгюзов принудително бе заменен от Руслан Иванов след сблъсък с противников играч. В 40-та минута вратарят на узбекистанците отново показа класа и отрази отново удар на Петков.

През второто полувреме „Банско“ засили натиска, но до гол не се стигна. В 54-та минута вратаря на узбекистанците увисна след хубаво центриране на Кременлиев, но Сергей Георгиев не успя да засече топката в опразнената врата. 15 минути преди края на срещата Банско имаха още една много добра възможност. Калистрин се откъсна зад защитата на „Буньодкор“, опита се да прехвърли вратаря технично,но прехвърли и вратата.

Равенството срещу Узбеките е изключително престижно, имайки предвид, че в предишната си контрола „Буньодкор“ успя да победи „Локомотив“ София с 1:0.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене