Бомба: Кметът Ат. Камбитов поиска спешно оставката на старши треньорa на ОФК „Пирин“ Й. Самоковлийски

_thumb (1)

Самоковлийски в ляво / Петрунов в дясно

В присъствието на председателя на общинския съвет Радослав Тасков бе решено на заседание на ОБС да бъде разгледана и дейността на управителя на общинското дружество Н. Петрунов, който също е застрашен от оставка

Кметът на Благоевград и стопанин на ОФК „Пирин“ поиска днес оставката на старши треньора на футболния клуб Йордан Самоковлийски, това стана на спешна среща днес в кабинета на кмета, на която присъстваха Самоковлийски, управителелят на общинско дружество Н. Петрунов и председателят на общински съвет Радослав Тасков.

Гневен, от лошото представяне на отбора в пролетния полусезон, кметът категорично заявил, че няма да търпи провали на общинския клуб и помолил Самоковлийски да се оттегли. В същото време пред председателя на парламента Р. Тасков, бе разпоредено общинския съвет да разгледа състоянието на клуба и ако се окаже, че и управителят на общинското дружество Петрунов също е допускал нарушения и не се е справял със задачите си да бъде, предложена за гласуване и неговата оставка. Самоковлийски напуска, това било решението му на излизане от кметския кабинет, ще депозира оставката си.

Очаквайте подробности!

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене