Джесика Лиманова и Боги Разманов № 1 в конкурса „Мини Мис и Мистър Гърмен 2015“

main_b

Джесика Лиманова, снимки: НЧ ”Искра1924” – Гърмен

С пълна сила и при голям интерес протичат прекрасните инициативи по случай празничната седмица на община Гърмен, която преди дни официално откри кметът на общината Минка Капитанова.

За децата най-атрактивни ще останат конкурсите, организирани и водени от главния библиотекар при НЧ ”Искра1924” – Гърмен, Бойка Пашкулева.

За поредна 15-а година, в рамките на празниците на община Гърмен, бе проведен вълнуващият за най-малките жители на Гърмен и общината конкурс „Мини Мис и Мистър-Гърмен 2015“.

Носителка на короната „Мини Мис Гърмен-2015“ стана прекрасната малка манекенка Джесика Лиманова, а титлата „Мини Мистър 2015“ заслужено спечели атрактивният Боги Разманов.

Конкурсът „Талант  на Гърмен” спечели безапелационно Катерина Ванкова, която успя с изпълнението си на народна  песен да спечели както журито, така и публиката.

В тазгодишния конкурс „Мини Мис и Мистър“ в Гърмен се включиха 17 деца, като най-малката участничка бе Анна Цветкова, на 1 година и 6 месеца, която обра овациите на публиката.

„Всички участници в конкурсите „Мини Мис и Мисър” и „Талантите на Гърмен“ се представиха отлично. Емоцииите и невероятните красиви моменти сред участниците, родителите и публиката ще се помнят още дълго“, коментира Бойка Пашкулева, която хората от общината не крият, че обичат и уважават и съвсем заслужено я наричат „момиче за всичко”.

Конкурсът по традиция завърши с празничен концерт, по време на който бяха наградени и победителите в конкурса за рисунка „Грижа за планетата Земя“. В надпреварата победител стана Божидара Овчарова.

„Стефания Тъпанкова пък бе отличена с първото място в конкурса по стихове на Дамян Дамянов, който също се проведе в рамките на празниците на община Гърмен по случай 80 години от рождението на поета“, съобщи още главният библиотекар Бойка Пашкулева.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене