Камен Павлов: Не с операции, а с молитви се излекувах от хроничен тромбофлебит, Бог ме предпази от смърт на поход в Пирин

81-01-10

Камен Павлов надви тежкото залоляване хроничен тромбофлебит с молитви към Бог, като отказал всякакви операции, споделя самият той. Лекарите му казали, че ако не се подложи на операция, ще умре. Камен обаче се обърнал към Бог и вече е излекуван. Ето и историята му:

„През есента на 2013 г. бях приет спешно в болница. Диагнозата бе хроничен тромбофлебит. Имах болки в краката и бяха подути. Над 15 вени бяха непроходими, с големи, твърди и дебели тромби. Лекарите не ми даваха да ставам от леглото, защото ги беше страх да не получа емболия или инсулт. Докторът каза, че заболяването е от години. Едно спъване или скачане е можело да допринесе за отделяне на съсирек и попадането му в белия дроб или друг орган. В повечето случаи завършва със смърт. Тогава си спомних, че преди три месеца бях на поход в Пирин планина. Преходите траеха по шест часа на ден. Пътеките бяха отрупани с големи камъни. Много пъти скачах. На моменти се спъвах. Но Бог милостиво ме е предпазил от смърт или тежко заболяване. Дванадесет дена на системи с „Хепарин“. Разреждаха ми кръвта, за да направат вените проходими. Но не успяха почти нищто да постигнат. Накрая лекарят каза, че трябва да ми направят операции за отстраняване на вените, защото не могат да ги отпушат по никакъв начин. Каза ми, че ако не ме оперират, може да умра. Рискът е голям. Беше категоричен, че заболяването не може да се излекува с билки и хранителни добавки. Медикаментите, с които ме лекуваха, били много по-силни и не дали резултат… Една лекарка ми каза, че е по-добре да мина на преглед на ТЕЛК и да се пенсионирам по болест (имах и други нелечими професионални заболявания).
Аз отказах операциите. Започнах да се моля на Бог. Много хора също ме подкрепяха с ходатайствени молитви. Започнах да пия хранителни добавки, чайове и да прилагам други лечения. Преди няколко дена бях на преглед при ангелолог. Прегледа ме на доплер. Каза, че всички вени са проходими и нямат възпаления. Великият Лекар ме излекува, въпреки че лекарите казаха, че вените не могат да се отпушат с нищо. Благодаря на Бог за отговора на молитвите. Благодаря и на всички, които се молиха за мен”.

Снимката: Камен Павлов

в-к: Вяра

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене