Ще успее ли най-после „Банско“ да победи „Пирин“ Разлог?

110340-bansko-septemvri-03 (1)

Ще успее ли отборът на Банско най-после да спечели съседското дерби сПирин Разлог? Това е големият въпрос, който си задават много от феновете и на двата отбора. В последните 3 години Банско все не може да победи съседите. Разстоянието между двете населени места е само 5 км и точно в 5 срещиПирин Разлог има 2 победи и 3 равенства. Затова и днешният мач на стадион „Свети Петър“ се очаква с много голям интерес от феновете и на двата отбора.

Отборът на Банско от началото на пролетния полусезон е допуснал само 1 загуба – като гост на лидераМонтана, а Пирин Разлог пък няма победа цяла пролет. Единственият, който със сигурност ще пропусне двубоя утре е Джейхан Зайденов от Пирин Разлог, който е наказан. В отбора на Банско вече са напълно възстановени Борислав Хазуров и Слави Шопов, които пропуснаха двубоя със Септември миналия петък.

По традиция ръководството на отбора домакин запази цените на билетите от 2 лв за феновете и на двата отбора. Както е известно, и Банско, и Пирин Разлог играят домакинските си мачове именно на стадиона в Банско „Св. Петър“.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене