Топ Преса: Санданският бизнесмен Коко Динев проговори единствено и само пред югозападния таблоид, за да разсее всички партенки по негов адрес: Вече не си купувам вестници, а като вляза в сайтовете, разбирам много неща за себе си, включително и това къде съм!

099

Силвия СТОЯНОВА

Коко Динев се покри след гръмналия скандал с черно тото. Жената на коко Динев – Емилия пое бизнсеса му. Бившият собственик на „Локомотив” (Пловдив) се е скрил в село. Селото се намир се в близост до Сандански. Той категорично отказва да говори пред медии за разразилия се скандал с уредени мачове, за които вече бяха разпитвани няколко футболисти, играли в отбора му по негово време… Последният месец името на санданският бизнесмен Коко Динев напълни страниците на доста вестници и сайтове описващи тези и други подобни“факти“. Според тях заради издънката с излезлите наяве уговорки бизнесменът буквално е потънал вдън земя и въобще не се е появявал в София. Половинката на певицата Емилия се е скрил на село при добър приятел на баща си Иван, който все още е основната фигура във футболния „Вихрен” (Сандански). И макар преди да заяви, че няма нищо общо с уредени мачове, поведението на Коко Динев говори друго. Чрез свои хора приятели на Коко, вестник Топ Преса са добра до мобилният му телефон и разбра каква е истината за всички тези „информации“ . Днес само в Топ Преса представяме на всички нашият разговор с футболният шеф :

  • Господин Динев, търсим ви по повод маса от информация свързани с вашето име. Твърди се че сте се покрил а на нас от Топ Преса не беше никак трудно да ви намерим…
  • Така ли. Аз отдавна спрях да чета вестници, а в някои сайтове разбирам къде съм и много неща за мен и за семейството ми. До скоро ми беше интересно, но вече не ми е.
  • А каква е истината за това прословуто „черно тото“, което според вестник „Вяра“ например е основната причина да се криете в санданско село.. и да не сте стъпвал в София от седмици?
  • „Челно тото, бяло тото“ стига вече де. Какво е това? Това на какво прилича? Изглежда тона че е необръщам внимание на такива писаници, дава работа на много хора. Ами аз от седмици съм в София но явно този който е писал статията не знае къде е това. Н есе занимавайте и вие с тази неща, просто не ви прави чест ако го направите.
  • Именно за това ви търсим за да разберем истината…
  • Ами ето разбрахте я, не ми се коментира повече…

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене