Ирина Владимирова: Най-голямата страст в моя живот е футболът

irina-vladimirova

Спомняш ли си кой беше първия мач който си гледала?
– Най-голямата страст в моя живот е футболът. Първия мач, който изгледах беше с баща ми през 1999 година Шампионска лига Ювентус срещу Манчестър Юнайтет, когато червените биха с 2:3 с драматичен обрат на дяволите. Тогава бях на 10 години и си спомням, думите към баща ми бяха: ”Татко това е голям отбор” и до ден днешен съм горда фенка на Юнайтед .

Защо точно футбол?
– Какво да кажа малко хора биха ме разбрали понеже има много некомпетентни девойки, които само се правят че харесват футбола , но всъщност не е така и хал хабер си нямат. Това е с цел да бъдат харесвани от мъжете. Аз със сигурност не съм от тях и хората които ме познават знаят това. Малко хора биха ме разбрали какво означава футболът за мен. Това не е само просто игра, а начин на живот. Емоция, тръпка, радост и сълзи. Това е най-великата игра в целия свят. Ако можех да върна времето щях напълно да се занимавам с футбол, без да мисля за фигурата си , но бях твърде млада и мислех различно.Сега ми остава само да се наслаждавам на играта, докато дишам. Никога няма да има нещо, което да обичам повече от футбола, защото тръпката и емоцията с която ме зарежда тази игра е неописуема. Тези които знаят за какво говоря ще ме разберат, а за останалите нека са живи и здрави и да следват мечтите си.

Други хобита имаш ли?
– Мога да говоря надълго и широко за футбол , но да минем към другите ми интереси. След футбола идва ред на покера , другата ми страст. Често играя и печеля турнири , за жалост са фри роли , но някой ден се надявам да спечеля на живо и да играя в ЕПТ – Лондон, редом до най-големите покер играчи в света. Обожавам музиката, обичам да пея. Когато бях на 10 се занимавах с народно пеене и съм печелила медали на Пирин пее , но с течение на времето спрях. Сега само си пея за удоволствие.

irina-vladimirova-2

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене