Юрисконсултът на МБАЛ – Благоевград Б. Митева се върна след майчинство, БСП активистът Ил. Милев освободен, но е в болнични

67505-632x358

Юрисконсултът Биляна Митева се върна на работа в МБАЛ – Благоевград след двегодишно отсъствие. Младата юристка излезе в отпуск по майчинство през лятото на 2013 година и сега се връща в правния отдел.

„Б. Милева е титуляр на мястото, колегата й Илия Милев ще бъде освободен, той в момента е в болнични”, каза директорът на МБАЛ – Благоевград д-р Огнян Митев. Болничният директор поясни, че правните дела на лечебното заведение не изискват необходимост от трима юристи, болницата има главен юрисконсулт – Ваня Солачка, която е с опит.

Припомняме, че юристът Ил. Милев, който е бивш лидер на младежкото областно БСП, бе назначен на работа в болницата от предишния управленски екип начело с д-р Вл. Пандев.

Ексболничният директор д-р Владимир Пандев, който на 17 март бе освободен от общото събрание като член на борда на директорите, продължава да е в отпуск по болест, съобщиха от МБАЛ – Благоевград. Първоначално той бе в болнични до 16 март, но здравословните му оплаквания не преминали и продължил с още месец болничния си.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене