За 20 – годишнината на хита си “Айс Айс Бейби” Айс ще запише нова версия на песента

Ice-Baby.comХитовия „Gold Night Club“  ще бъде домакин на новия клип. Там ще бъдат заснети сценичните кадри по време на конкурса Miss Gold Night Club – Гоце Делчев, който ще се проведе на 14 август. Айс  ще заснеме част от новото си видео с победителките от конкурса. Те ще направят и фотосесия с уникално за България Lamborghini.

Ice-GoldClubПрез 1995 година благоевградският рапър Айс записва своята песен, кавър на вечния хит на Vanilla Ice. Песента става № 1 в радио и ТВ класации. Оглави класациите за БГ музика, изпреварвайки тогавашните фаворити Дони и Момчил и Каналето.

През 2012 година семейството на световната звезда Vanilla Ice открива благоевградския рапър и се сприятеляват. Поддържат ежедневна връзка и за деня на Благодарността Vanilla Ice, изпраща видео поздрав на българският си двойник. Айс притежава изключителните права да представя Vanilla Ice и баща му, тенора Byron Mino в Европа.

Айс прави по една песен всяка година и клип към нея заради големия си син Георги, който го помолил да се върне в музиката, защото искал баща му пак да бъде известен.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене