Над 100 безработни атакуваха трудовата борса в Петрич, 8 фирми предлагат 50 работни места

52

Над 100 безработни от община Петрич вчера дойдоха на организираната от Бюрото по труда трудова борса, срещата  между работодателите и търсещите работа бе в голямата зала в сградата на община Петрич.

Осем работодатели – „Бонана” ООД, „Орхидея – Георгиеви” ЕООД , ЕТ „Иван Попов”, ,,Коттон фийл” ООД, „Профи Кредит България”, „Мицев и Ко” ЕООД, „Джи Пи Ес” ЕООД и „Авалон” ЕООД, обявиха 50 свободни работни места в сферата на услугите, на машиностроенето и на шевното производство.

На трудовата борса имаше и представители на Областен военен отдел, които разясниха изискванията за кандидатите да започнат работа в системата на Министерството на отбраната.

53

Директорката на Агенцията по заетостта в Благоевград Станислава Поповска и колежката й от Петрич Филка Чаушева заявиха, че интересът към трудовите борси се увеличава. Работодателите изслушаха всички, които проявиха интерес, водиха си записки, взеха им координатите и увериха, че в близките дни ще се обадят на тези, които са решили да наемат на работа.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене