Първия час след „Кошмари в кухнята“ : новия прякор на Сашо Мановски е „Джолана“!

Люта битка между лют македонец и шеф Манчев в механа „Извора“ тази вечер… 

Люта битка между лют македонец и шеф Манчев ще се разрази днес в благоевградската механа „Извора“, която е на крачка от фалит. Механата се намира на главната улица в града и е управлявана от баща и дъщеря.

изтеглен файлСпоред известния благоевградски адвокат Мановски, дъщерята е шефът, според нея той е същински Александър Македонски, който не пада по гръб и винаги има последната дума. Версията на адв. Мановски е, че взетото преди три години заведение е имало за цел да осигури работа на младата му дъщеря и тя да продължи да го развива.

Ответната страна е на мнение, че той често идва в най-напрегнатите моменти и вместо да помагаq се държи като сприхав клиент. Свидетел по казуса е шеф Манчев, който сам вижда как Александър разпорежда на готвачките, какво да му сготвят, в момент, когато в механата е най-натоварено. Благоразумният Манчев този път няма да се въздържи и ще произнесе най-тежката присъда – „Ти, последен ще ядеш!“. Социалната мрежа пък бе взривена от скандала между Мановски и Манчев за съдбата на един стар замразен джолан. Някои зевзеци дори залепиха нов прякор на юриста – Сашо Джолана.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене