Кметът д-р Камбитов изненада призьорките от конкурса „Жена на годината“ с рози по случай днешния Ден на благоевградчанката

Без име

По случай днешния Ден на благоевградчанката и християнския празник  Благоевещение, кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов се срещна днес в зала №5 на общината с дамите, носителки на приза „Жена на годината на Благоевград” през годините.

3

 

Кметът Камбитов ги посрещна с усмивка и шоколадови бонбони и в една неформална и приятна среща изслуша всички присъстващи дами. Бяха обсъдени и констатирани както постиженията, така и проблемите в Благоевград през изминалата година.

1

„Използвам случая освен да Ви поздравя с многото празници днес, и да ви чуя, какви според вас са проблемите на града,както и вашите  предложения“, започна срещата – разговор кмета Камбитов. Бяха обсъдени и констатирани както постиженията, така и проблемите в Благоевград през изминалата година.

Иванка Лалева, носител на приза „Жена на годината 2006“ изрази публично задоволството си, че д-р Камбитов е първия кмет, роден в Благоевград, което безусловно допринася за развитието на града ни. Журналистката от вестник „Труд“ благодари на  кметския екип, че съумя да превърне Благоевград в първенец в кандидатстването по програмата за безплатно саниране на панелните блокове.

„Използвам случая, официално да се извиня за недоразумението, свързано с г-жа Илонка Чучкова и правото и на достъп до сградата“, обърна се кмета към г-жа Чучкова и присъстващите дами.  Той разясни защо сградата е недостъпна на горните етажи за трудно подвижни хора, и как на практика няма техническо решение на проблема.

От своя страна дамите, носителки на титлата бяха категорични, че на днешния ден са чули достатъчно добри новини за облагородяването на града ни и виждат переспективата и реалните резултати от неговото развитие.

„Аз се гордея, че живея и работя в Благоевград“ – обобщи мнението на всички дами в залата Елисавета Каменичка, директор на Радио Благоевград и носител на приза „Жена на годината 2014“.

2

В края на срещата всички присъстващи дами получиха по една роза лично от кмета д-р Камбитов с пожелание да бъдат най-вече здрави и много успешни през цялата година.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене