Жители на ПЕТРИЧ – ТЕ ЛИ СА ВАШЕТО ЛИЦЕ? Сдружението за коректив на управлението на община Петрич ФАРС И ДАЛАВЕРА ЗА СЪЗДАТЕЛИТЕ МУ!

Кирил ГеоргиевВаня ГЕОРГИЕВА

През октомври миналата година инж. Кирил Георгиев оглави Сдружението за коректив на управлението на община Петрич. Той е строителен предприемач и беше избран на Учредително общо събрание на сдружение „За гражданско управление и контрол на Петрич”.

„Тук сме, за да се осъзнаем като общност. Всеки един да осъзнае значимостта си, да изградим доверие помежду си и чрез обединени усилия да намерим сигурност”, каза бизнесменът Георги Давидков.

„Настоящият кмет Вельо Илиев е обграден с шепа хора, на които дава работа и отваря врати, но по-голямата част от живеещите в Петрич не означаваме нищо за него. Затова ние даваме заявка за участие в управлението на местната власт. Търсим формата, която ще способства ефективно да ползваме тези наши правни възможности, като обединим своята воля за добро. Това породи идеята за създаване на гражданското сдружение”, обобщи инж. Георги Георгиев.

„Опитват се да направят буря в чаша с вода. Вельо Илиев е един от най-добрите кметове, които Петрич е имал, върши си добре работата, спечели серия европейски проекти. Дотук има три мандата и може спокойно да изкара още три. Ако не направи гаф и не даде работа на прокуратурата. Само чрез прокуратурата Вельо Илиев може да бъде свален от поста, не и с шепа бунтари, които дори не знаят в какво да го обвиняват”, коментират петричани.

„При този работих сума ти години не ме е осигурявал изобщо – този ли ще бъде моралния стожер?! УЖАС! ВИЖТЕ ИМ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ, КОМИСИОННА СРЕЩУ КАУЗА… ”

„Само не мога да разбера кой дава право на тия измислени герой да говорят от името на всички жители на град Петрич? Това, че са събрали 50 или 100 подписа НЕ прави целия град!”, категорични са местните и в интернет форумите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене