Люси Манова: Българинът излиза само когато го удариш по джоба!

L_Manova_Protesti

Люси, едва ли има човек от Югозапада, който да не е чувал името ти или да не е виждал твои снимки в медиите. Аз искам да те върна малко по назад във времето, преди да започнат протестите и да се шуми около твоята особа. Кажи нещо за себе си което другите медии не са писали до сега?
– Завършила съм пето основно училище Благоевград, гимназия… Имаше преди това специалности, които точно преди мене ги закриха, там имаше “бизнес мениджмънт” и така на татък. След завършването си съм работила, като сервитьорка. Работила съм и в облата на проучванията, маркетинга. Работила съм и като помощник счетоводител. След това имам един неуспешен брак, от които е по- големия ми син.

L_Manova_Protesti-2

На колко години е първия ти син?
– На 12 години и се казва Димитър. Живее при майка ми, защото там му е по близо училището. За сега е там, сега тук предстоят ремонти по къщата и после ще си дойде тук. Сега идва събота и неделя и много му харесва.

Да тук е просторно и може да щурее колкото си иска…
– Е то нали знаеш съвременните деца не са както бяхме ние навремето… Те сега си играят с компютрите и таблетите.

Прекъсваме за малко интервюто, защото се чува детски плач. Малкия син на Люси се е събудил от лая на кучетата и тя го взима при нас.

Как се казва този сладур?
– Кристиян…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене