Проф. Огнян Герджиков представя книгата „Аз не бях политик” в Благоевград

photo_verybig_858174

Председателят на 39-то Народно събрание проф. Огнян Герджиков ще представи своята книга „Аз не бях политик” в Благоевград.

Тя ще бъде презентирана от Ана Боянова- носител на литературната награда „Блага Димитрова” за роман през 2014г.

Събитието е предвидено за  18 март от 18.00 часа в зала „22 септември” в областния център. Специално участие ще вземе българският поет и драматург, носител на награда „Златен Орфей“ за цялостно творчество през 1997г. Недялко Йорданов и актьорите Ивана Джеджева и Емил Калев.

Музикалният акцент от Средиземноморието в литературното пътуване през погледа на проф. Герджиков ще направят Ана Боянова и Емил Калев. Книгата на проф. Огнян Герджиков е автобиографичен очерк на живота му. В нея той представя  най- малко 20 различни лица- юрист, поет, музикант, певец, спортист, политик. Книгата разказва в 456 страници за живота на професора, разделен в три части- политиката, академичната му кариера и всичко останало.

Жителите и гости на Благоевград ще могат да разберат какво означава признанието „Аз не бях политик” от автора проф. Герджиков при представянето на книгата в сряда, съобщават от пресцентъра на Общината.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене