За гърменските лайномети! Бездарният манипулатор от вестник „Струма“ Коцето Пашкулев безрезултатно се опитва да набеди Ахмед Башев прикривайки тлъста финансова афера на кметицата Миннка Капитанова!

фсдфсд

Жители на Дебрен – от кога един доказан гей ще е нашият морален стожер и обществен представител! Случаен ли е фактът, че Пашкулев не спира да пие ракия в кръчмето на лидера на герб – Гърмен Верхад Ислямов?

Ралица ВАСИЛЕВА

Ако утре представител на „Ислямска държава“ се заселят в община Гърмен, за лидера на ПП ГЕРБ – Верхад Ислямов и Минка Капитанова ще са добре дошли – при едно условия де плюят и мразят Ахмед Башев. Започваме с тази силна метафора, като яростен отпор на евтината селска манипулация която въведе в заблуждения десетки читатели на вестник „Струма“. Авторът на манипулацията е известен Консатантин Пашкулев, човек с анално податлив маниер, алкохолизиран даскал от село Дебрен който е върл фен на ПП ГЕРб и мрази Башев. Идеалните качества за един местен журналист. Същият в началото на седмицата срещу дребния си хонорар във вестник „Струма“ описа серия лъжи и интриги опитвайки се да измиа нааканият серат на неговата приятелка в общата кауза „Анти Башев“ –кметицата Минка Капитанова.-Става въпрос за прословутите 300 000 лева за които ние от Топ Преса не един път сме писали които Минка присвои а не преведе на фирма БКС – както закона го изисква. Н ода припомним фактите такива каквито са по документи:

САМО ФАКТИ !

През 2008 година община Гърмен печели проект по програма САПАРД на стойност 3 800 000 лева, за ремонт на пътища и инфраструктура и след проведен конкурс обществена поръчка за нейн изпълнител е определена гоцеделчевската фирма БКС. Тогава както е известно кмет на общината е Ахмед Башев, спечели изборите като независим кандидат срещу партия ДПС.  След приключване на проекта, по сигнал на поставени лица на депутата Алиосман Имамов, фанд „Земеделие“ извършва проверки по проекта и констатира „нарушения“ и отрязва окончателните плащания по него които са на стойност – 450 000 лева. След това община Гърмен и лично кметът Башев възбуждат нови проверки и наемат лицензирана фирма да удостовери фактите и те излизат със становище че проектът е завършен успешно и следва ба бъде заплатен на сто процента. В следствие на това общината завежда дело в СГС срещу фонд „Земеделие“ и печели делото от раз. Следва спрените 450 000 лева моментално да бъдат изпълнени на изпълнителя в частност фирма БКС. Средствата са за извършения ремонт – Огняново – Рибново. Успоредно с това СГС определя фонд „Земеделие“ да плати на община Гърмен обезщетение от 100 000 лева. В следствие на това съдебно решение министерството на финансите отпуснало на община Гърмен сумата от 300 000 лева за погасяване част от задължението. Парите са дошли по смета а Минка до ден днешен не ги е превела на фирма БКС защото фирмата и управителя и Руен Кирев водят дела срещу обявената за незаконна процедура за проекта от 1.7 млн.лева която беше спечелена от нейния човек. Успоредно с това Минка отказва и да иска осъдените 100 000 лева от фонд „Земеделие“ защото институцията просто е изпълнявала поръчката на Имамов, който пък от своя страна е гърбът на Минка в политиката. Пита се в задачата къде са тези 300 000 лева които министервото е отпуснало доказуеми с документи? Дали лидерът на ПП ГЕРБ господин Ислямов не е опитал нещичко от тях та ревностно със своя придворен журналист Пашкулев, който е и редовен гост в кръчмето му в Дебрен,  клеветят Башев за да прикрият далаверите на кметицата която бе избрана с гласовете на омразната им партия ДПС?

Край на манипулациите, господа!!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене