Започна един от най-престижните детски форуми за красота и таланти – Mеждународният фестивал Little Miss & Mister Galaxy 2015

Участниците_и_Националните_директори_с_талисмана_на_конкурса_куклата_ГалаЗа 6-ти пореден път в Банско пристигнаха деца  от цял свят, за да вземат участие в престижния конкурс Little Miss & Mister Galaxy 2015. Бразилия, Южна Африка, Франция, Естония, Албания, Косово, Унгария, Македония и разбира се – България, изпратиха своите млади посланници на таланта и красотата.  С много емоции и детска непринуденост премина Вечерта на нациите,  в която участниците представиха своите държави, запознаха се и размениха сувенири за спомен. Роси от България подари на всички нарисувана от нея кукла Гала, като Галакси, която стана талисман на конкурса и посланник на приятелството по света. Децата бързо се  сприятелиха, което е една от основните идеи на фестивала.

Жителите и гостите  на Банско ще имат възможност да се насладят на Шоу на талантите на участниците на 13 март 2015г./петък/ от 18.00  в залата на на читалище „Никола Вапцаров“, а финалният гала спектакъл ще бъде в събота  от 18:00 часа.

 Българската_делегация Участниците_с_униформи_пред_хотела_домакин_Green_life

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене