Валери Силенов подаде оставка от болничната стая в София

валери смиленовЗаместник -кметът по хуманитарните дейности на Благоевград Валери Смиленов подаде оставка от болничната стая в МБАЛ „Св. София”, където се намира от 25 февруари, пише вестник „Струма“ в днешния си брой. Вчера той заяви, че е претърпял операция на менискуса на левия крак в понеделник, а веднага след като напуснал операционната, изпратил по свой братовчед оставката си, която вече е депозирана в деловодството на Общинска администрация.

„Не се крия е не отлагам оставката с измислени болнични, наистина имам здравословен проблем, не съм мишок, винаги съм казвал истината в очите. За мен бе чест да работя в екипа на Атанас Камбитов, но усетих, че от известно време от него към мен има недоверие. Не е имало никакви срещи на 4 очи между нас и прочие, както някои разпространяват. Просто имах здравословен проблем, потърсих го по телефона да му обясня, но той не ми вдигна и не направи опит да се свърже с мен. Явно ми няма доверие, при това положение смятам за нормално да се оттегля”, каза Смиленов.

 

Той припомни, че и като областен управител не е бил уволняван, а подал сам оставка. Твърди, че е спокоен за свършеното като заместник кмет, защото хуманитарните дейности били най-тежкия ресор в общината. 

„Убеден съм, че съм управлявал компетентно и до момента никой не ме е упреквал, че съм се провалил заради липса на познания, опит и качества”, каза Смиленов.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене