Феновете могат да помагат, когато си купят абонаментни карти

фенове пирин гоце делчев

„Пирин“ (Гоце Делчев) пусна в обръщение абона­ментни карти за пролетния дял на първенството. Все­ки, който пожелае да се снабди с входен пропуск за осемте домакински двубоя на неврокопчани до финала на шампио­ната ще трябва да се бръкне с 40 jib., без значение на евен­туални промени на цената в посока на­горе.

Заедно е абона­ментните карти в продажба са и член­ските карти, които ще бъдат в сила за цялата 2014 г. с цена 20 лв. Те ще дават право на глас и пъл­ноправно членство в ОС на клуба, както и право на участие в други важни съби­тия за клуба. С тези карти ще се сложи край на практиката за участие на всеки желаещ без значение на неговата привър­заност към каузата „Пирин“ (Гоце Дел­чев).

Всички желаещи да се снабдят е або­наментни карти ще могат да се снабдят с тях в администра­цията на куба на Градския стадион в Гоце Делчев. От  ръ­ководството се на­дяват повече фенове на отбора да закупят ценните хартийки. Това практически се явява допълнителна помощ за издръжка­та на клуба, който за момента разполага с 200 хил., гласувани от община Гоце Дел­чев, която отново е спомоществовател на футболния клуб след оттеглянето на „Валтонтранс“ и Ан­тонио Сакаджийски. Парите от местния бюджет обаче не са достатъчни, за да се покрие напълно из­дръжката на отбора.

“ Това е начин на­шите фенове да по­могнат на отбора и заедно да потърсим по-добро финансово бъдеще. Всеки жест към нашия клуб, дори и най-малкия, е от особена важност за нас. Набраните средства пък ще бъ­дат разходвани мак­симално прозрачно, което е сред основ­ните приоритети на управлението ни и залегна в програма­та ни още е встъпва­нето ни в длъжност,“ коментира изпълни­телният директор на „Пирин“ Костадин Гуцев.

Вестник „Хроника“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене