Снежен 8 март

7

Днес ще настъпи слабо подобрение на времето. Валежите в повечето места ще продължат, но вече ще са по-слаби, предимно от сняг, в крайните югозападни райони и на места в Югоизточна България – от дъжд. Почти без валежи ще остане в най-източната част от страната, където ще има и разкъсвания на облачността. Там ще продължи да духа силен вятър от североизток, в останалата част от страната ще е предимно умерен. Максимални температури, в повечето места, между 0° и 5°, в София около 0°.

За Благоевград максималната температура днес ще е 1°, а минималната 0°, за Банско 3°/1°, Разлог 3°/2°, Дупница 1°/-1°, Кюстендил 1°/-1°, Перник 1°/-1°, Гоце Делчев 4°/3°, Сандански 2°/1° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 2°, а минималните до 1°.

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и през деня ще се задържи почти без промяна.

В планините ще продължи да превалява сняг, но вече слаб. Вятърът по билата ще е умерен и силен, предимно от изток. Ще бъде с намалена видимост. Температурата на 1200 метра ще е около минус 4°, на 2000 метра около минус 8°. 

Над Черноморието ще се задържи предимно облачно, почти без валежи. Ще продължи да духа умерен и силен североизточен вятър. Максимални температури 5° – 7°. Температурата на морската вода е около 6°. Вълнението на морето ще бъде 4-5 бала.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене