Топ Преса по следите на чутовен скандал! Бензиностанция OMV, на изхода на Благоевград, в посока София, за един ден съборена, защото била незаконна, на другия ден – вдигната отново! Да отговаря бившият областен Костадин Хаджигаев…

OBEKT_1961215590045_1

Бензиностанцията до ден днешен работи на пълни обороти, как е построена обаче?

Търговски комплекс с бензиностанция и газстанция на OMV гр. Благоевград, на изхода на града в посока София ще се окаже един от най-интересните строителни обекти, правени някога в България. Вестник „Топ Преса” е по следите на чутовен скандал, подкрепен със съответните документи, в които се твърди, с подписите на доста институции, че въпросната бензиностанция е съборена от РДНСК – Благоевград, защото била построена незаконно, но ден след като е съборена по документи тя отново е построена.

Хаджигаев

Къде потъна бе Косьо?

Цацаров

За аферата си трябва, тежка артилерия?!

Както може да предположи всеки един трезво мислещ човек, играта е само документална, а институциите просто са отчели някаква работа, видимо в интерес на инвеститорите, а не в интерес на закона и обществото. Информацията ни дойде от човек, бивш служител на фирмата, която е построила бензиностанцията, а именно столичният колос в строителството – „Агрогруп“. Според източника ни, в схемата се е намесил бившият областен управител на област Благоевград и бивш областен координатор на ПП ГЕРБ – Костадин Хаджиегав. Схемата се е разиграла преди година, когато Хаджигаев е бил в силата си. Първоначалните проверки на нашите разследващи екипи установяват, че по темата усилено се мълчи, а РДНСК и другите компетентни институции отказват да предоставят официално документи по скандалния случай. По традиция това ни провокира да публикуваме този материал в така суровия му вид, за да зададем публично въпроса – къде е истината? Разследващите ни екипи ще помолят община Благоевград за съдействие, за да разкрием истината такава, каквато е. Смятаме да занимаем със случая лично главния прокурор Сотир Цацаров, защото само намесата на прокуратурата при това от най-високо ниво може да разплете плашещо наглия случай на заобикаляне и нарушаване на закона с мирис на корупция. Призоваваме всеки един, който има какво да каже по темата и може да ни съдейства, да се свърже с нас и да го направи. Крайно време е законът в тази държава да е за всички, а корупцията да не е далавера, в „която не участваш“, а углавно престъпление, което да се наказва с цялата сила на закона.

Следва продължение…

OBEKT_1961215590045_1 OBEKT_1961220539379_2

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене