Вдигат Бойко на крака за срещата с шефа на ФБР

64695-632x358

Бойко Борисов е започнал рехабилитация веднага след операцията на менискуса, която претърпя в болница „Лозенец“. Интервенцията е продължила около 2 часа под вещото ръковоство на доц. д-р Тони Георгиев. Борисов ще раздвижи крака си с процедури. На 4 март той вероятно ще е на крака за срещата с шефа на ФБР – Джеймс Коми. Премиерът трябва да се срещне и с президента на Азербайджан – Илхам Алиев, пише БЛИЦ.

Ето кой оперира Бойко Борисов:

Доц. Антони Георгиев е водещ специалист в областта на колянната хирургия (увреди на менискусите, коленните връзки, ставния хрущял и др.) и спортната травматология. Специализирал е в Германия, Холандия, Австрия и др.

Той пръв въвежда оперативната артроскопия на колянната става в България през 1987 г.

От 2012 г. е началник на Отделението по артроскопска хирургия в МБАЛ „Софиямед“. Годишно доц. Тони Георгиев и екипът му извършват около 1000 операции при травматични и болестни увреди на колянната, раменната, глезенната и др. стави. Негови пациенти са редица елитни спортисти, сред тях олимпийски, световни и европейски шампиони.

Доц. А. Георгиев е председател на Медицинската комисия на Българския футболен съюз и на Българската асоциация по артроскопия, колянна хирургия и спортна травматология.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене