Дъждовен и топъл петък

дъжд

Днес ще бъде предимно облачно, с валежи от дъжд, по-значителни и на повече места в южната половина от страната. Почти без валежи ще остане в Североизточна България и по поречието на р.Дунав. Вятърът ще е слаб, в източните райони до умерен – от изток, североизток. Максималните температури ще са между 9°и 14°.

За Благоевград максималната температура днес ще е 12°, а минималната 4°, за Банско 10°/6°, Разлог 11°/7°, Дупница 11°/4°, Кюстендил 12°/3°, Перник 12°/3°, Гоце Делчев 13°/8°, Сандански 12°/7° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 12°, а минималните до 7°.

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане ще се понижава и ще бъде значително по-ниско от средното за месеца.

Над планините ще бъде облачно, по билата и мъгливо. Ще има валежи от дъжд, над 1700 м – от сняг. Вятърът ще е умерен до силен, от югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра – около 6°, на 2000 метра – около нулата. 

По Черноморието ще преобладава облачно време, с превалявания по-късно през деня в южните райони. След обяд ще се появи умерен източен вятър. Максималните температури ще са между 10°-13°. Температурата на морската вода е около 5°. Вълнение на морето около 1 – 2 бала.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене