Бърза реакция!!! Алиосман Имамов : Давам на съд всеки който ми опетни името, въпросният ми племенник е от ГЕРБ не е от ДПС и ми е създал доста проблеми в годините!

имамовОбвиненията, че племенникът ми е получил 12 хил. лв. субсидия без да е засял нито декар тютюн и по този начин е ощетил тютюнопроизводителите са атака срещу мен. Това каза зам.-председателят на ДПС Алиосман Имамов по телефона за информационна агенция www.toppresa.com минути след като Ахмед Башев даде изявление по темата. 

Той бил участвал в схеми за източване на субсидиите на тютюнопроизводителите, според репортаж на Нова телевизия. Обвиненията, че съм замесен в това е клевета, посочи политикът. Аз имам много племенници. Всички те са зрели хора и имат семейства. Той не е симпатизант на ДПС и ми е създавал много проблеми през годините. Той е симпатизант на ГЕРБ, добави Имамов. Ако тези намеци продължават аз ще потърся правата си в съда, закани се той.
Имамов заподозря, че се дава натрапчива и упорита гласност на хора, които не крият своята злонамереност към ДПС. Ние знаем, че има проблем в сектора и това е заради референтния период, по който се изплащат тези субсидии. Смятаме, че е несправедливо хората, които отглеждат тютюн да не получават субсидии. Политиката на ЕС е такава, че не се цели стимулиране на тютюнопроизводителите, а спирането на тази дейност, посочи Имамов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене