Евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и Андрей Новаков се срещна с работещите във фирми в Благоевград

109280-paunova-novakov-00

Евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и Андрей Новаков се срещна с работещите в три фирми в Благоевград. Те благодариха за подкрепата, която са дали на ГЕРБ на изборите през миналата година.

109281-paunova-novakov-01

„По време на предизборните ни срещи преди няколко месеца ви обещахме, че няма да се срещаме с вас само, когато е време за избори. Сега отново сме тук, за да чуем вашите проблеми и заедно да търсим решение. За нас, от ГЕРБ, е важно да запазим връзката си с хората”, каза Андрей Новаков. 

109282-paunova-novakov-02

 

”Доказахме, че ние от ГЕРБ спазваме обещанията си. Когато бяхме при вас дискутирахме проблемите, произлизащи от спрените еврофондове. Сега екипът на премиера Бойко Борисов успя да пусне блокираните програми, нещо повече, тази година няма да е нулева. Отново се възстанови работата по автомагистрала „Струма” в отсечката Кулата-Сандански. В момента стартира и обещаната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилища”, коментира Ева Паунова. Тя подчерта, че единния пазар гарантира поръчки за техните фирми, които вече се възползват от това и работят изцяло за чужбина и реализират продукцията си в страните от Европейския съюз.

109283-paunova-novakov-03 

 

По време на срещата двамата млади евродепутати от ГЕРБ/ЕНП разказаха за работата си в комисиите в Европейския парламент.

Работещите се интересуваха от възможностите, които могат да получат техните деца и всички млади хора в страната за своята реализация в България, за перспективите, които ще им даде новото управление.

109284-paunova-novakov-04

Андрей Новаков посочи, че в подкрепа на младежката заетост по европрограми са осигурени 56 млн. евро. Те са насочени към млади безработни хора до 25-годишна възраст. Ева Паунова подчерта, че в помощ на бизнеса е насочена програмата „Конкурентноспособност”, която също дава възможност за разкриване на нови работни места и осигуряване на заетост за младите хора. 

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене