Свържете се с нас

Политика

Евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и Андрей Новаков се срещна с работещите във фирми в Благоевград

Публикувано

на

109280-paunova-novakov-00

Евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и Андрей Новаков се срещна с работещите в три фирми в Благоевград. Те благодариха за подкрепата, която са дали на ГЕРБ на изборите през миналата година.

109281-paunova-novakov-01

„По време на предизборните ни срещи преди няколко месеца ви обещахме, че няма да се срещаме с вас само, когато е време за избори. Сега отново сме тук, за да чуем вашите проблеми и заедно да търсим решение. За нас, от ГЕРБ, е важно да запазим връзката си с хората”, каза Андрей Новаков. 

109282-paunova-novakov-02

 

”Доказахме, че ние от ГЕРБ спазваме обещанията си. Когато бяхме при вас дискутирахме проблемите, произлизащи от спрените еврофондове. Сега екипът на премиера Бойко Борисов успя да пусне блокираните програми, нещо повече, тази година няма да е нулева. Отново се възстанови работата по автомагистрала „Струма” в отсечката Кулата-Сандански. В момента стартира и обещаната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилища”, коментира Ева Паунова. Тя подчерта, че единния пазар гарантира поръчки за техните фирми, които вече се възползват от това и работят изцяло за чужбина и реализират продукцията си в страните от Европейския съюз.

109283-paunova-novakov-03 

 

По време на срещата двамата млади евродепутати от ГЕРБ/ЕНП разказаха за работата си в комисиите в Европейския парламент.

Работещите се интересуваха от възможностите, които могат да получат техните деца и всички млади хора в страната за своята реализация в България, за перспективите, които ще им даде новото управление.

109284-paunova-novakov-04

Андрей Новаков посочи, че в подкрепа на младежката заетост по европрограми са осигурени 56 млн. евро. Те са насочени към млади безработни хора до 25-годишна възраст. Ева Паунова подчерта, че в помощ на бизнеса е насочена програмата „Конкурентноспособност”, която също дава възможност за разкриване на нови работни места и осигуряване на заетост за младите хора. 

E79 News

коментара

Политика

Волен Сидеров: Момента в който стъпчат АТАКА, ГЕРБ ще падне от власт

Публикувано

на

Лидерът на АТАКА коментира, че заради манипулираните социологически изследвания телевизиите не го канят на дебати с Мая Манолова или Йорданка Фандъкова и по този начин лишават аудиторията от реална дискусия, защото има по-силни идеи и от двете претендентки, но избирателите не ги чуват

Социологията е система, която обработва хората и предначертава кой ще бъде първи и кой втори на избори. Социологическите агенции са поръчкови. Реално социолози няма в България. Това заяви кандидатът за кмет на София и лидер на АТАКА Волен Сидеров в ефира на АЛФА ТВ. Сидеров коментира, че заради манипулираните социологически изследвания телевизиите не го канят на дебати с Мая Манолова или Йорданка Фандъкова и по този начин лишават аудиторията от реална дискусия, защото има по-силни идеи и от двете претендентки, но избирателите не ги чуват.

По думите му социологията е система, създадена с основната цел да манипулира, а медиите продължават тази заблуда. Във връзка с това Сидеров даде пример от 2005 г. как преди парламентарните избори са изключвали АТАКА от „изследванията” си, а после са се правили на изненадани, че партията влиза в парламента. „От години социолозите не правят реални проучвания. Къде са анкетните карти, данните и хората, които те разпитват? Тук нямаме социология, а търговия. Имаме долна подмяна на настроенията на хората”, категоричен бе кандидатът за кмет на София.

„Това е целта и тази хватка беше разработена много успешно”, отбеляза лидерът на АТАКА. Той уточни, че точно тази стратегия е много добре овладяна от управляващата партия ГЕРБ. „Борил съм се да има свобода, която е много важна. А те искат да ни държат в страх и подчинение”, посочи Сидеров и определи предстоящия избор за местна власт като предопределен и предплатен, тъй като надали милион софиянци са на мнение, че задължително трябва да изберат Манолова или Фандъкова. Лидерът на АТАКА отказа да коментира друг от опонентите си – Ангел Джамбазки, като посочи, че за него той не е противник, а дребен продукт на измамна партия, която е присвоила името си и имотите на македонските братства чрез фондация.

Той даде и пример за обвързаности на т. нар. социологически агенции, като подчерта случая с „Маркет линкс”, която е на бившия вътрешен министър Румяна Бъчварова, както и „Тренд”, за която той е на мнение, че ГЕРБ я държат в „малкото си джобче”. Сидеров не пропусна и „Алфа рисърч”, която от години точи огромни пари от БНТ, а обществената медия отказва да му отговори на какви стойности са договорите.

Сидеров каза, че още от създаването си ГЕРБ работят срещу АТАКА и заповедта, дадена им от западно посолство, е да унищожат партията на кандидат-кмета, като за тази цел раздуват ВМРО. „ГЕРБ ще падне от власт в момента, в който стъпчат АТАКА. Като човек с опит, казвам ясно, че в момента, в който изчезне АТАКА, ГЕРБ не само няма да съществува, а с гръм и трясък ще се провали и ще плаща много тежка цена за това, което е правил”.

коментара

Продължете с четенето

Политика

Районна прокуратура – Перник : Иван Гешев е достоен за главен прокурор! Надяваме се изборът му да протече в дух за законосъобразност и конструктивност!

Публикувано

на

Становище по темата свързана с кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор, изразиха пред Топ Преса прокурорите от Районна прокуратура – Разлог.

УВАЖАЕМИ ЧЛЕНОВЕ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, 

В годините след демократичните промени в държавата не за първи път кандидатура за главен прокурор е била обект на атаки и политически противопоставяния. За първи път обаче е издигната номинация на магистрат прокурор, зад който единодушно застават всички представители на Прокурорската колегия на ВСС.

Срещу тази кандидатура се провежда безпрецедентна атака и личностно противопоставяне, които целят компрометиране не само на самият кандидат, но и Прокуратурата като институция и решението на ПК на ВСС. Те са така срещу конституционното уредения статут на органите на съдебната власт и начините на избор на техните ръководители.

Изразяваме нашата увереност, че така важният избор, както за съдебна система, така и за страната, ще протече в дух на законосъобразност и конструктивност.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2019
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ