Възобновяват ремонтните дейности по „Зелена и достъпна среда“ в Г. Делчев

ремонт - улици - гоце делчев

снимка: архив

През следващата седмица ще бъде възобновена работата по изпълнението на дейностите, заложени в проект «Зелена и достъпна среда на град Гоце Делчев».

Проектът е финансиран по Оперативна програма «Регионално развитие», съобщиха от общинската администрация.

Като част от допълнителните обекти, включени в проекта, ще бъде подменен водопроводът и ще се благоустроят и преасфалтират части от улиците «Струга», «Страцин», «Стражин», «Мидия», «Бабуна», «Лозенград» и «Завоя на Черна».

Във връзка със започване на работа по смяна на уличния водопровод, от «ВиК» Гоце Делчев уведомяват, че от 23 февруари 2015 г. /понеделник/, ще бъде затворено движението по улица «Струга» в участъка от ул. «Мидия» до ул. «Бабуна», а във времето от 8.00 до 18.00 часа на същата улица ще бъде нарушено и водоподаването.

Заради старта на дейностите в рамките на проекта по въпросните улици е възможно да има затруднения в движението на моторни превозни средства.

Възможно е да има и нарушено водоподаване, като от «ВиК» Гоце Делчев ще предоставят предварителна информация относно планираното спиране на водата в този район на града, уточниха от община Гоце Делчев.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене