Д-р Вл. Пандев стигна далеч! Министерството на правосъдието отговори на негова жалба: Вие сте легитимният директор на МБАЛ Благоевград

_thumb (1)

Министерството на правосъдието изпрати отговор на жалба на бившия директор на МБАЛ Благоевград д-р Владимир Пандев, който оспорва уволнението си, твърдейки, че е незаконосъобразно. Мотивите на ексболничния управител бяха, че новите управници нямат законово основание за отстраняването му, преди новият директор д-р Огнян Митев да бъде вписан в търговския регистър и избран от легитимно общо събрание.

Обяснявайки мотивите си в жалбата си до правосъдното министерство д-р Владимир Пандев, днес получи отговора, в който се твърди, че при така стеклите се обстоятелства, неговите правомощия на директор не могат да бъдат преустановени, т. е Пандев продължава да бъде легитимния болничен шеф. Ето писмото, подписано от заместник правосъдния министър. Д-р Пандев, коментира писмото така: Очаквам с интерес какъв отговор ще дадат полиция и прокуратура на това тълкование. Вижте писмото:

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене