И АЗ ГО МОГА – ШОУ НА РЪБА НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ

Tom Cruise na vurha na Burj Khalifa

Холивудски знаменитости мотивират родните звезди в предаването “И аз го мога”

Екипът на предаването  “И аз го мога” подготви мотивационно видео с най-интересните таланти и предизвикателства на холивудските знаменитости, за да  разясни по интересен и забавен начин  спецификите на шоуто пред  10-те български звезди, които ще се осмелят да кажат “И аз го мога”.

„Смисълът на предаването “И аз го мога” е да провокира и участниците, и зрителите, да не спират на едно място, да поддържат любопитството си към новото и неочакваното, да продължават да се развиват и да покажат, че талантът наистина има много лица. В това шоу опитът е толкова важен, колкото и крайният успех, което не значи, че звездите няма да се стремят към него”, коментира Маги Халваджиян.

Ето някои от примерите, които ще мотивират 10-те звездни участници в “И аз го мога”

 

Харисън Форд  се научава да управлява хеликоптер заради участието си в “Междузвездни войни” без да предполага, че това ще се превърне в негова страст за цял живот. От години той притежава собствен хеликоптер, с който освен че изпълнява ефектни трикове,  участва в спасителни акции заедно с щатската полиция.

По време на снимките за „Мисията невъзможна 4 – Режим Фантом”, Том Круз, който често сам изпълнява опасните каскади, решава да изпита възможностите си до краен предел, с което хвърля в шок целия снимачен екип. Том Круз се качва до върха на най-високата сграда в света Бурдж Халифа в Дубай, без да е обезопасен. Така на 828 метра височина, Том Круз посяда, за да се любува на гледката и да размаха боси крака над прекрасния Дубай. Това е изживяване за цял живот.

За носителката на Оскар Джина Дейвис адреналинът на актьорската професия не е достатъчен и тя упорито тренира стрелба с лък, но не за да позира за снимка, а с дисциплина и ентусиазъм, които я довеждат до полуфиналите в класацията за американския олимпийски отбор.

 

Leonardo DiCaprio hoverboarding

Лео ди Каприо също обича предизвикателствата извън екрана и активно усвоява  един от най-опасните спортове в света – хавърбординг. За непосветените – хавърбордът е скейтборд, който обаче се отлепя от земята и развива огромна скорост. Най-екстремното му практикуване е във вода, където хавърбордът предизвиква вълни. Именно по плажовете на Ибиса, Лео лети върху своя хавърборд и, като сам споделя “усещането е несравнимо и дори писател не може да го опише с думи”.

 Jean Claude Van Damme- split between two trucks

“Епичният шпагат “ на Жан Клод ван Дам е с рекламна цел, но всъщност става дума за много адреналин и истинско предизвикателство –  екшън иконата от Брюксел трябва да приеме да направи сложната каскада между два движещи се на заден ход камиона сам, без ефекти и от първи дубъл. И, разбира се, успява.

Освен  пряко свързаните с адреналин зрелищни изпълнения на холивудските звезди, мотивационното видео съдържа и примери, свързани със скритите им таланти. На актьора Колин Фарел истински му се отдават ирландските танци, Брад и Анжелина са се посветили на производство на вино и са отгледали най-доброто розе за 2013, Брус Уилис свири на хармоника и изнася концерти със своята банда, а рок динозавърът  Боб Дилън се изявява като скулптор, огъвайки тонове желязо.

С какви скрити таланти ще ни изненадат родните звезди и колко ще са високи дозите на адреналина предстои да научим скоро в “И аз го мога” – предаването на ръба на възможното.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене