Белгийци броят по 2 400 евро за наши зидари

строители

Кандидатите трябва да говорят английски на основно ниво

Белгийска фирма предлага 2 400 евро заплата за зидари и каменоделци от България, съобщи директорът на бюрото по труда във Враца Ани Бичовска за konkurent.bg.

В документите е посочено, че се работи 50 часа, 5 дни в седмицата от понеделник до петък. Желаещите да заминат трябва да имат 8 години професионален опит в строителната сфера, като се счита за предимство стажът да е именно по обявените позиции.

Те трябва да владеят английски език на начално ниво, да имат открита банкова сметка в България и шофьорска книжка. Освен високото възнаграждение компанията предлага 6-месечен договор с възможност за удължаване и безплатен транспорт от и до работното място със служебна кола.

Служителите ще бъдат настанени в апартамент, а за двойна стая на месец ще плащат по 300 евро на човек. Ще се начисляват и допълнителни разходи за електричество, които възлизат на 60 евро месечно.

В апартаментите има безплатен интернет. Кандидатите трябва сами да организират пътуването си до белгийския град Руселаре и да заплатя транспортните разходи.

Всички желаещи могат да изпратят автобиографията си на имейл, а в обявата са посочени и телефони за връзка. От компанията гарантират, че всички кандидатури ще бъдат разглеждани при стриктна конфиденциалност. Обаждане ще получат само одобрените по документи, с които ще се проведе интервю. Фирмата има лиценз от националната агенция по заетостта./БЛИЦ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене