На 14-февруари Paradise center очаква всички влюбени и ценители на виното

    Sv.ValentineВ деня на любовта,можеш да дариш надежда,като участваш в  благотварителното събитие „Целуни и дари“ в помощ на Йоан Кръстев. Двегодишното момченце е с диагноза Нефробластом (тумор на Вилмс) – злокачествено образувание, което е засегнало десния бъбрек. Докторите дават шанс за живот, но са наложителни спешни мерки по отстраняване на бъбрека.За операцията на детето са необходими 39 500 евро. Събитието се организира от Златка Димитрова- „Надявам се да ме подкрепите! Йоан трябва да го оперират до средата на другия месец!”,апелира красивата брюнетка. Всички,които искат да помогнат на малкия Йоан да живее могат да се включат в благотворителното събитие на 14-февруари от 12.00 до 15.00 часа на водната сцена в Paradise center.

Музикалната телевизия The voice ще се пренесе на територията на Paradise center от 14.00 до 20.00 часа. През тези часове всеки,които желае ще може да поздрави свои приятели или познати с любимата песен в предаването Your voice.

В деня на влюбените Константин Белчев ще представи и своя първи музикален албум „Свръх доза любов“ .

Кулминацията на най- любовния празник ще е концерта на група Ice cream от 19.30 часа на водната сцена . Тогава ще станат известни и победителите от ВИДЕО ФАБРИКА  PARADISE.Авторите на най-оргиналните видео послания ще спечелят един уикенд за двама в RIU PRAVETZ, три сребърни сърца,предоставени от Tavex и два ваучера от бутик Details.Продължавайте да следите официалната страница на Paradise center във Facebook,за да виждате първи най-забавните клипове от ВИДЕО ФАБРИКА  PARADISE.

Всички,които искат да празнуват, да споделят любовта и вкуса на винота са добре дошли в  Paradise center през целия 14-февруари.

 

За Paradise Center:

    Paradise Center е първият представител на третото поколение търговски центрове в България.Той се наложи като единствения у нас комплекс от типа супер – регионален лайфстайл център, който съчетава търговски обекти, развлечения, възможности за спорт, зона за хранене и многофункционална зала за конферентни събития. Разполага с 14 кино зали и  единствената по рода си 4ДХ зала в Европа.Ледена пързалка,зала за катерене за всички възрасти. Skypark е най-забавният и атрактактивен увеселителен център за деца. Разположен на  покрив – тераса, придава един различен мащаб и допринася за едно истинско, неповторимо и емоционално изживяване с  неговите единадесет атракциона. Паркът е проектиран от Валерио Мацоли, част от екипа  на „Дисниленд” в Париж. С иновативната си архитектура, обединяваща по уникален начин фонтани, водопади, водни каскади, овални форми и максимален достъп на естествена светлина, както и с огромното си разнообразие от водещи модни марки Paradise Center е предпочитаното място за пазаруване и забавления.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене