Температури до 10° в Югозапада

слънцеДнес над по-голямата част от страната ще има значителна облачност, без съществени валежи. В следобедните часове над Горнотракийската низина облачността ще се разкъса. Предимно слънчево ще е над Югозападна България. Ще продължи да духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури в Северна България между минус 2° и 3°, в Южна – между 3° и 8°, в крайните югозападни райони до 10°.

За Благоевград максималната температура днес ще е 6°, а минималната (-4°), за Банско 8°/-5°, Разлог 9°/-4°, Дупница 6°/-4°, Кюстендил 5°/-5°, Перник 3°/-4°, Гоце Делчев 9°/-1°, Сандански 10°/1° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 9°, а минималните до (-2°).

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от средното за месеца.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще продължи да духа силен югоизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 0°, на 2000 метра – около минус 3°.

Над Черноморието ще се задържи предимно облачно, но без съществени валежи. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха – между 2° и 7°. Температурата на морската вода е 3°-6°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене