ВНИМАНИЕ! ПРОХОДА „ПАПАЗ ЧАИР“ – ОПАСЕН

IMG_20150209_115846   За пореден път се убеждаваме, че българинът обича да прибира парите в джоба си и да не предоставя нищо в тяхна замяна.

Наши читатели днес цял ден се свързват с редакцията ни и ни алармират за безобразната поддръжка на пътя след с. Горно Спанчево по посока Папазчаир. Сутринта той е бил заледен, опасен и проблемен. Много от нашите читатели са закъсали и са имали проблеми с непочистения път.  Шофьори на тирове и коли били изправени пред ужаса да се въртят по леда и да рискуват живота си, за да преминат през ледения ад. Разбрахме, че снегът е бил почистен  чак след обяд, когато слънцето е оказало огромна помощ на снегопочистващата техника. IMG_20150209_112706

 

Защо фирмата, отговорна за поддръжката, не си е свършила работата на време? Добре поне, че тежки инциденти и ранени липсват, защото след това отново пак щеше да си блъскаме главите, кой е виновен за поредния отнет живот на пътя.

IMG_20150209_113448

 

Когато утре отново падне сняг и пътят се заледи, отново ли ние шофьорите ще рискуваме живота си, за да преминем успешно през там? 21 век, уважаеми читатели, държава членка на Европейския съюз… До кога ще продължава работата в стил „след дъжд качулка“?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене