Попът джудист Аралски оцеля по чудо в този размазан джип

катастрофа

Снимка: TrafficNews.bg

Мантинелата пронизала купето, неизвестен чувек му подал ръка да се измъкне от купчината ламарини

Бог ме запази след това!, пише в профила си попът-джудист Петър Аралски, оцелял по чудо след жестока катастрофа на магистралата. ММА-боецът търси човекът, който го е спасил да не се превърне в жива факла, съобщава TrafficNews.bg.

„Бог ме запази. Мантинелата мина през купето, половината на пръста ми го няма и един счупен и нищо друго. Колата е бронирана, двойно по-тежка, а стана като смачкана консерва. Гледам и не мога да повярвам как съм се промушил през дупчицата на предното стъкло на снимката, от където излиза мантинелата.“ Това пише на стената си във фейсбук Петър Арловски, който е претърпял тежка катастрофа със своя джип на магистрала „Тракия“.

„Един човек, прояви голяма смелост и ми помогна, като ми подаде ръка, течеше бензин и колата можеше да се свлече надолу. Ако чете случайно, да ми се обади на всяка всяка цена. Бог е велик, смъртта беше много близо до мен, но Той бе по-близо и ме запази. Даде ми отново шанс, проявявайки великата си милост, за което слава и благодарност. Жив съм, усещането е …”, пише още Арловски.

Младият мъж има диаболично битие. Той е завършил Богословския факултет и в същото време е шампион по джудо. През 2009-та година Петър Арловски, който е родом от Черноморец става носител на Купата на България по бокс при най-тежките над 91 кг. Интересното при 34-годишният Иванов е, че е завършил богословие в СУ „Св. Климент Охридски“. Той е джудист, а освен това дълги години е единственият спаринг партньор на бившия национал Кубрат Пулев, преди той да се премести в профи бокса.

www.blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене