На вниманието на Община Благоевград! НОВА РЕКА В СТРУМСКО

Strumsko_reka-4

Здравейте Топ Преса

Пиша ви за втори път във връзка с един голям проблем на улица “Броди” в благоевградският квартал Струмско. Когато ви писах миналата година очаквах Община Благоевград да разпореди проверка и този проблем да бъде отстранен, но никой нищо не направи…
От години на улица “Броди” не знам кой идиот и защо е решил на прекара канал по който дъждовната водата от главен път Е79 се стича направо на улица “Броди” от там по наклона водата продължава и се разделя по двете улици. Едната е улица „Струма“, а другата „Кавала“, където се намира пощата в квартала от там “реката” продължава по ул. „Яне Сандански“ и ул. „Освобождение“. Искам да знам, защо всички трябва да газим тази вода? Кой печели от това водата от главен път Е79 да се оттича по улиците на квартал Струмско? Наскоро когато температурите бяха синусови, там всичко беше в дебела ледена настилка. Не знам кой и защо реши, че леда трябва да бъде изстърган от асфалта с помощта на фадрома. И честито на всички шофьори, пълно е с дупки, а течащата вода спомага за разширяването на дупките… Не съм поредния недоволен читател, просто искам да живея добре и да карам автомобила си за който съм платил над 25 хиляди лева и желанието ми е да я карам по- хубави улици. Днес си взех нова годишна винетка, платих си 67.00 лв. Е, аз искам като един добре образован и възпитан европейски гражданин да помоля работещите в Община Благоевград да проучат този проблем. И не после да изпращат пияни майстори, които да запълват дупките с некачествен асфалт.

/Изпращам ви три снимки, направени с мобилен телефон/

P.Stoianov_3 P.Stoianov_2

С уважение и надежда
П.Стоянов

След като получихме писмото на г-н Стоянов, веднага изпратихме екип на Топ Преса, за да заснеме течащата вода. И наистина сe натъкнахме на една малка “река” точно както е описано в писмото на нашия читател.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене