Без категория

Сираков призна: Коце Маца ме ужили с 500 000

Коце Маца

Моят кумец Константин Хаджииванов ме измами с имот в Драгалевци, призна пред агенция ПИК футболната легенда Наско Сираков.

„Прехвърли ми къща срещу дългове, по-късно разбрах, че я е заложил в банката. Прецакан съм, няма да правя нищо, за да спася имота и да го запазя, безсилен съм, каквото и да направя, не мога да го върна, излъган съм и това е“, каза Наско.

Съдебен изпълнител насрочи търг за въпросната къща. До 17 февруари ще се подават оферти за имота на ул. „Сладкопойна чучулига“. Той е на два етажа с жилищната площ около 200 кв. метра и 702 кв. м двор. В сутерена има гараж за две коли. Публичната продан ще започне от цена 487 500 лв. Имотът е заложен в банка още през 2005 г. от Коце Маца, който в момента се укрива в Далечния изток, тъй като е издирван в няколко държави по съмнения за организиране на черно тото. През 2009 г. Наско Сираков купува сградата от Хаджииванов, но задължението към банката не е уредено.

Трябва да се отбележи, че не става въпрос за палата в същия квартал, където живеят футболният бос и семейството му. Той е с разгърната площ 920 квадрата и близо 5 декара двор. Месеци наред имотът беше обявен за продажба срещу 4,3 милиона евро, но купувач така и не се намери.

Интересно е, че миналата година Сираков призна в ТВ интервю за телефонен разговор с кумеца си. Коце Маца му се обадил от лов в Танзания по повод смъртта на общия им приятел Горан Петров през юли.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене