Бербо остава в Монако, само ако не се контузва повече

Бербатов

Българската звезда Димитър Бербатов може да е най-добрият реализатор на Монако в момента, но бъдещето му в клуба не е никак гарантирано, съобщи gong.bg. Той е обвързан с договор само до края на сезона.

Според близкия до ръководството на „монегаските“ сайт planete-asm.fr, преди края на настоящата кампания разговори за бъдещето на 34-годишния нападател няма да се водят. А до тогава шефовете ще събират информация за него.

И не толкова за представянето му на терена, към което нямат критики, а за здравословното му състояние. Според изданието, Бербо ще бъде обвързан за още една година, само ако не се контузва повече до края на май.

През тази кампания благоевградчанинът доста често е извън терена заради мускулни контузии. От края на септември до началото на януари той пропусна редица мачове на тима си точно поради тези проблеми и изявите му бяха епизодични. И въпреки това успя да отбележи редица важни голове.

По същия начин шефовете на френския тим смятат да процедират и с другия ветеран в състава – Рикардо Карвальо. Португалецът, който през май навършва 37 години, също ще разбере едва тогава, дали ще остане на „Луи Втори“ поне за още един сезон.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене