Николай Бареков сравни „България без цензура” със СИРИЗА

20150201.lnwlhpnqha

Той поиска да го приемат като емигрант, откакто е евродепутат и определи съюза с „Лидер” за най-голямата си грешка

Няма политик или известна личност, която да не се е отрекла от мен. Това призна в студиото на Нова телевизия Николай Бареков. Той припомни, че е европейски депутат и не отрече, че може да бъде възприеман и като емигрант от страната си, защото не живее в България в последно време.

Той сравни своята партия „България без цензура” с гръцката партия СИРИЗА, но уточни, че не е бил признат за опозиция на управляващите в последните години. „Допуснахме една грешка, когато през лятото трябваше да намерим стабилен партньор, с който да се явим на изборите, получихме предложение от партия „Лидер” и му дадохме избираеми места”, разказа Бареков.

Според него, след изборите Христо Ковачки е започнал да овладява парламентарната група, докато самия той е бил използван като „Аватар”, за да пренесе тези хора в парламента. „Няма нищо лично между мен и Ковачки, съветът ми е да остави депутатите да работят спокойно в парламента“, обобщи евродепутатът. Но посочи, че за първи път бизнесмен разполага със собствена парламентарна група.

Николай Бареков нарече критиките на Нешка Робева към него „майчинска” и „доброжелателна”. Той съобщи, че известната треньорка не е получавала големи пари от него за кампанията.

Според него, когато човек е във властта, той раздава власт и пари. Той отрече Цветан Василев да е финансирал неговата политическа кариера и съобщи, че сам е платил сметките си./БЛИЦ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене