Три нови попълнения в „Пирин“ Гоце Делчев

"Пирин" Гоце Делчев

Старши треньорът на „Пирин“ Гоце Делчев Йордан Боздански одобри Димитър Крушовски, Зефир Катунчев и Огнян Стефанов. Той потвърди пред E79news, че ще разчита на тримата за пролетния дял от шампионата в А група.

Крушовски и Катунчев играха за последно в „Места“ Хаджидимово, но иначе са местни футболисти. Крушовски дълго време бе и капитан на „Пирин“ в „Б“ група, преди да отиде в „Банско“.

Огнянов Стефанов също е играл и в Гоце Делчев, и в Места. В последните години играеше в нискоразредни гръцки отбори. Стефанов вкара и гол в контролата срещу „Места“, миналият петък, която неврокопчани спечелиха с 3:1.

На този етап в „Пирин“ Гоце Делчев няма да останат Радослав Моллов и Илия Тафров, които също за последно играха в Места.

Другите сигурни нови попълнения са Ели Маркес и Виктор Шишков. За последния ще се изчакат документите му и жълтата карта от Армения, за да може да бъде картотекиран навреме за първия мач с Черно море на 22 февруари.

„Пирин“ Гоце Делчев ще играе петата си контрола тази сряда с „Пирин“ Разлог. Двубоят е от 14 часа в Дъбница. Досега футболистите от Гоце Делчев имат три равенства и една победа в предсезонните контроли.

Автор: Стефан Дамянов, E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене