Потребителски скандал! Стоян Янакиев от Петрич: Искам да разкрия крайната некоректност на търговката Ани Котушева от Г. Делчев

Стоян ЯнакиевПреди броени минути в редакцията на информационна агенция www.toppresa.com дойде лично бизнесменът Стоян Янакиев т град Птерич, който заяви, че иска да се оплаче от известната търговка на спортни стоки от град Гоце Делчев – Ани Котушева. „Моята съпруга реши да направи подарък на сина ми от магазина на госпожа Котушева. Двамата отидоха до магазина й в Търговския център /до кафе „Матрицата“ в Гоце Делчев/, където сина ми си избрал спортен екип, на който имало етикет с  цена 90 лева. След като го мерил, харесал го, съобщили на продавачката, че искат да го купят. Тя бързо уточнила, че само долнището струва толкова, иначе цената била 233 лева. Въпреки това, съпругата ми решила да зарадва сина ни и го платила. На излизане от магазина обаче, тя и синът ни са осъзнали, че са пуснати по пързалката и влезли обратно – поискали да върнат стоката. Продавачката казала, че само шефката Ани Котушева можела да ни помогне. Съпругата ни се обърнала по телефона към шефката, но получила арогантно отношение с думите „Ти луда ли си, ма.“ Когато разбрах какво е станало, реших и аз да се намеся. Потърсих контакт с госпожа Котушева и отидох до другия й магазин, където работи тя – срещу хотел „Христов“. От нея и аз  получих само арогантно отношение тип мутра. Обясних й, че не искаме стоката, купена от магазина. След като стоката струва 233 лева, предложих на Котушева нека си спре 33 за компенсация и да ми възтанови 200. Оставих й анцунга, защото й казах, че не го искаме, тя го прибра и пари не ми даде.  На всичкото отгоре ми се изсмя, подигра ми се и направо ме изгони от магазина й. Крайно недоволен от нейното поведение и отношение, се обърнах към комисията за защита на потребителите, от където ми предложиха да направя обща беседа с Котушева, за да си разрешим проблема. Аз обаче не искам повече да имам нищо общо с тази жена.

Обиден съм и настоявам обществото на Гоце Делчев да знае какви търговци се опитват да му продават стоки и по какъв начин. Пред вашата медия отправям своя апел за гласност към госпожа Котушева. Въртене ми 200 – та лева, които ми взехте. Не ги искам за мен, дарявам ги за благотворителност. Нека Топ ПРЕСА реши къде да бъдат дарени парите, но аз не ги искам. Важен ми е принципът, заяви господин Янакиев пред репортерския ни диктофон.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене