ВИДЕО: Мястото на „Пирин“ Гоце Делчев е в групата на майсторите

1

Това заяви старши треньорът на отбора Йордан Боздански на първата тренировка от зимния сезон.

2

Стартът на зимния сезон на неврокопските футболисти започна с тържествен водосвет, отслужен от отец Николай от Светата Неврокопска митрополия.

4

Първата тренировка от зимния сезон на футболистите от „Пирин“ Гоце Делчев започна в почти пълен състав. Двама от предходния състав на отбора  – Мартин Газиев и Христо Кирев, със сигурност няма да играят, защото са подписали договор с други отбори. За сметка на това обаче, в отбора има четири нови попълнения: Христо Гоговски, който идва от „Велбъжд“ – Кюстендил, Кирил Георгиев – досегашен играч на „Чепинец“-Велинград, Георги Петров – играл в предишния сезон в Съединение и Ахмед Адемов, който бе в състава на „Места“-Хаджидимово.

3

„Ще наблегнем много на физическата и тактическата подготовка през този сезон. Имаме вече уговорени и няколко контроли. Нашият отбор бе несправедливо изхвърлен от групата на майсторите, но ние ще докажем, че тук, в този град и региона, винаги е имало добри футболисти и нашата амбиция е да върнем отбора отново в групата на майсторите, където му е мястото“, заяви на старта на новия сезон старши треньорът на отбора Йордан Боздански.

ВИДЕОТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК: http://youtu.be/xdTQkIl9wsE

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене