СЛЕД НЕЛЕПИЯ ИНЦИДЕНТ В КВ. „ОРЛОВА ЧУКА”! Спасиха зрението на пострадалия от гръмнал в лицето му резервоар майстор, остава на лечение в МБАЛ – Благоевград

милчо тросков

Зрението на 53-годишния майстор-заварчик Милчо Тросков от Благоевград, който пострада завчера, докато заварява резервоар, е запазено, добрата новина съобщиха вчера от МБАЛ – Благоевград. Мъжът е с контузно-разкъсна рана на окото, има нараняване и на главата, от силния удар за кратко е загубил съзнание. Нелепият инцидент стана завчера около 10,00 часа в дома му на в кв. „Орлова чука“.

„Пациентът е с очна травма и по спешност бе приет за лечение в очно отделение”, каза пиарът на МБАЛ – Благоевград Д. Петров. Той поясни, че състоянието на пострадалия е стабилизирано в спешно отделение. „За овладяване на сериозното нараняване на окото бе извършена интервенция, зрението при пациента е запазено на 100%, очната ябълка не е засегната”, каза началникът на очно отделение д-р Лилиян Попов. Той поясни, че пострадалият остава за лечение под под активно наблюдение, но ще се възстанови напълно.

Милчо Тросков е известен майстор в региона, от дълги години се занимава със заварки. Предполага се, че при заваряване на спукания резервоар за нафта от парите се е получила експлозия. Служители на Второ РУП – Благоевград изясняват причините за инцидента.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене