Син на музикант от Разлог падна пред Цветелина Грахич на колене, подари й златен пръстен

60801-632x358

Беквокалистката на „Ку- ку бенд” Цветелина Грахич става разложка снаха. Около Коледа тя се е сгодила за любимия си Кристиян Шаламанов, който е от Разлог. Младият мъж предложил на любимата си по най-романтичен начин – падайки на колене, й подарил златен пръстен и поискал ръката й.

Християн Шаламанов също е музикант. От няколко години живее в София и свири в оркестър „Рико Бенд“. Той е израснал в семейната къща в кв. „Нов път“ в родния си град, където всички го познават. Има и собствен апартамент в жк „Изток” в Разлог, където  отсядал, когато се прибирал.

Младият мъж не е единственият музикант в семейството. Брат му Мартин свири на йоника, като най-често изявите на неговата група са извън пределите на страната ни. Баща му Красимир е починал преди около година. Той е бил китарист, и то един от най-добрите в Разлог. С майка му били разделени от няколко години и след раздялата тя напуснала града.

В  планинския град всички познават Кристиян Шаламанов като много добро момче, а съкварталците му искрено се радват на новината за годежа. Само преди два дни Кристиян е бил в Разлог, съседи са го видели заедно с брат му.

Една от най-важните изяви на Кр. Шаламанов, която му дава добър старт в живота, е през 2009 година, когато печели голямата награда на ОА – Благоевград в индивидуалната надпревара на ромския фестивал „Деца на слънцето“.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене