Трима 12-годишни ученици от Благоевград са крадците на кутията с дарения за ММА боеца Мишо Николов

misho

Трима 12-годишни ученици от Благоевград са крадците, задигнали кутията с дарения за ММА боеца, гимназиста Михаил Николов, децата са уловени от монтираните охранителни камери в магазина, където е била кутията и в момента патрулните полицаи ги издирват. Едното от момчетата вече е идентифицирано.

Другите двама вероятно ще бъдат установени до часове. Кражбата е станала в момент, в който кутията с даренията е оставена без надзор. Не е ясно колко са парите в нея, жалбоподателите съобщили, че вероятно са около 1000 лева. Момчетата, които са ученици ще бъдат доведени в полицията и предадени на детска педагогическа стая, не са криминалнопроявени и не са роми, казаха от полицията. В момента в помощ на Мишо, който пострада след скок в бараж край родното му село Покровник върви кампания за набиране на средства, необходими на момчето, което е приковано за легло да се изправи на краката си.

Struma.com започна кампанията в помощ на Мишо през лятото на тази година, в последствие кампанията бе подета повсеместно, но до момента не е ясно каква е общата сума събрана за лечението на момчето. От семейството му не са съобщили стигат ли парите за лечението му и какво още трябва да се направи. Последно Мишо трябваше да замине за рехабилитация в чужбина. Какво се случва обаче няма информация.

novamesta.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене