Водосвет за здраве и успех бе отслужен в 9 ОУ „Пейо Яворов“ в Благоевград

4b4d32ca7487abd91e7c98df2cdcfa76

На светия празник Ивановден в Девето основно училище „Пейо Яворов“ в Благоевград се направи водосвет за здраве, дълголетие и благоденствие на училището, учениците и служителите.

Отец Андон Шавулев освети хлябове и поръси с богоявленска вода децата и възрастните, и учебните кабинети. Той благослови всички за здраве, успех в учението, спорна и богата година, и си тръгна с думите „Училището и църквата са един храм – едното дава знанието, другото – вярата“.

 Водосвет за здраве и успех бе отслужен в 9 ОУ "Пейо Яворов" в Благоевград  снимка 1 Водосвет за здраве и успех бе отслужен в 9 ОУ "Пейо Яворов" в Благоевград  снимка 2 Водосвет за здраве и успех бе отслужен в 9 ОУ "Пейо Яворов" в Благоевград  снимка 3 Водосвет за здраве и успех бе отслужен в 9 ОУ "Пейо Яворов" в Благоевград  снимка 4 Водосвет за здраве и успех бе отслужен в 9 ОУ "Пейо Яворов" в Благоевград  снимка 5 Водосвет за здраве и успех бе отслужен в 9 ОУ "Пейо Яворов" в Благоевград  снимка 6 Водосвет за здраве и успех бе отслужен в 9 ОУ "Пейо Яворов" в Благоевград  снимка 7

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене